ако може да ми кажете ще се радвам много,и още един вапрос имам чувството че когато се чува при палене колата пали по бавно вазможно ли е или е от нещу друго.
Известие
Collapse
No announcement yet.
от къде може да си поръчам ремонтен комплект за вариатора.
Collapse
X
-
TиН Кар, 15лв156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
-
-
Първоначално публикувано от NBGнемога да намеря в тоя саит от каде да го поръчам кажете ми точно моляви.http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
www.ico83.snimka.bg/[/url]
Comment
-
Добре,за ремонтния комплект разбрах.В Пловдив в ДинЕкспрес го имат пак за 15лв.Само не ми е ясно как може нов да струва 480лв и да се чака 20 дни доставка,а ремонтния комплект да е само 15лв ?! Или то с тоя ремонтен комплект може само да си .......... задника ?! А тъй като не съм много запознат точно с италианските автомобили особенно пък с Алфа Ромео(но пък ми е любимата марка) някой ако обича,и ако може да ми обясни какво точно представлява и за какво служи този вариатор ? Благодаря Ви предварително !!!
Comment
-
Вариатора ( или "вариатор на фазите" ) е навит на всмукателния разпределителен вал, а от другата му страна му се намира ангренажното колело. Управлява се от електрически клапан, който пък се задейства от ЕКУ-то на автомобила. Работата му е при различни обороти да отваря всмукателните клапани по различно време ( най-голямото мисля, че беше 27 градуса ) най-грубо казано и по този начин увеличава КПД-то на мотора по цялата му честота на въртене.
Много отгоре-отгоре, това е!Fiat Tipo - Series 6000 <<149C2.046>> + momo pack
Alfa145 16V TS <<AR67601>> + momo pack, RossoCorsa
Comment
-
Първоначално публикувано от BlueStormВариатора ( или "вариатор на фазите" ) е навит на всмукателния разпределителен вал, а от другата му страна му се намира ангренажното колело. Управлява се от електрически клапан, който пък се задейства от ЕКУ-то на автомобила. Работата му е при различни обороти да отваря всмукателните клапани по различно време ( най-голямото мисля, че беше 27 градуса ) най-грубо казано и по този начин увеличава КПД-то на мотора по цялата му честота на въртене.
Много отгоре-отгоре, това е!
Comment
Comment